+37744100242 info@loris.al

Për çdo blerje Online 10%! ZBRITJE

Mini Shportë

SAWYER MIDNIGHTER WASH

55.00 TVSH është e Përfshirë

MUNDËSI NDRYSHIMI

Të gjitha produktet mund të ndryshohen (numri, ngjyra dhe modeli) në dyqanet tona brenda 7 ditëve.

DËRGESA BRENDA 24-48 ORËVE

Të gjitha dërgesat arrijn brenda 24-48 Orëve gjatë ditëve të punës.

OFERTA - Blej 1 10% - Blej 2 20%
1 49.50
2+ 44.00
SKU: 12672 Categories: , ,
x

Ne përdorim cookies për t'ju dhënë përvojën më të mirë në internet. Duke pranuar cookies në përputhje me politikën tonë të cookie-t.