Ç’do blerje mbi 30€ – Transporti FALAS

TRANSPORTI

AFATI I DËRGIMIT

Porosia është vënë në status aktiv direkt pas konfirmimit të porosisë së krijuar.

Pas procesimit, do të informoheni për ndryshimin e statusit të porosisë tuaj nëpërmjet email-it.

Afati i fundit i dorëzimit është 1-2 ditë pune. Porositë dorëzohen në destinacionin e duhur nga e hëna në të shtunë.

Pas marrjes së informacionit me email që porosia juaj është e gatshme për dërgim, afati i dorëzimit është 1-2 ditë për porositë në të gjithë territorin e Republikës së Kosovës.

MARRJA E POROSISË

Ju lutem sigurohuni që ka një person, i cili mund të marrë përsipër dërgesën, në atë adresë në atë kohë. Praktika e zakonshme është që korrieri do t’ju telefonojë para se të sjellë porosinë tuaj në adresën e vendosur. Nëse ju nuk përgjigjeni në moment ata e mbajnë pakon me veti për 2 ditë dhe nëse sërish nuk i pergjigjeni thirrjes, pakoja do të kthehet tek ne.

KOSTO E TRANSPORTIT

Kosto e transportit është 2€.

SHËNIM:

Kur konfirmoni porosinë, duke klikuar mbi butonin KONFIRMOJ, ju bini dakort me kushtet e dorëzimit.

Shopping cart

0

No products in the cart.